Vi køber direkte fra specielle udvalgte producenter i Italien og Spanien uden fordyrende mellemled, og bortset fra en beskeden avance til vinvennerne, vil man altid kunne købe kvalitetsvine til ærlige og særdeles fordelagtige priser hos os.

Vi importerer kun vine, som vi selv kan lide, og som vi selv vil købe og drikke, og man vil derfor altid være sikker på at få en ”klasse” bedre vin til prisen.

Vores vinprogram er overskueligt med høj kvalitet i forhold til pris.

Det at købe vin er et spørgsmål om TILLID – og alt for mange tilbud på markedet er fiktive, og er ikke et udtryk for vinenes reelle prissætning. Det vil vi gerne gøre op med hos WINEFRIENDS. Vi har i begyndelsen kørt med reelle ”vennepriser” – uden større avancer – det var der mange der kunne lide, men alligevel forventede kunderne ekstraordinære pris tilbud – det er bare ikke muligt.

Men vi lyttede til vores kunder, satte priserne op og kørte så med specialpriser – og det syntes mange om.

Vi har det nu bedst ved at køre med ”vennepriser” til vores Winefriends – og derfor vil vi fremover køre med det vi kalder ”markedspriser” og ”vennepriser” - det første afspejler hvad vinen normalt ville koste, eller hvad den koster hos andre importører, således at man ærligt kan sammenligne.

Med baggrund i de erfaringer, Lasse gjorde for år tilbage med import af kvalitetsvine fra Spanien og Italien, og nu igennem 6 år med Winefriends, vil vi med et fokuseret og aktivt ejerskab af de 2 partnere i Winefriends være med til at skabe et ærligt , positivt og konstruktivt vin import firma, som vore vinvenner kan stole på når de køber – vi har meget begrænsede avancer, og kan derfor tilbyde vine betydeligt under de fleste andre i branchen , der er vant til langt større avancer.

Vi køber direkte fra specielle udvalgte producenter i Italien, Spanien og Frankrig, uden fordyrende mellemled, og bortset fra en beskeden avance til vinvennerne, vil man altid kunne købe kvalitetsvine til ærlige og særdeles fordelagtige priser hos os.  Vi importerer kun vine, som vi selv kan lide, og som vi selv vil købe og drikke, og man vil derfor altid være sikker på at få en ”klasse” bedre vin til prisen.

Så har du lyst til at være vin ven med os, vil du fremover modtage vores informationer og nyheder. Vores vin program er overskueligt med høj kvalitet i forhold til pris – ikke nødvendigvis ”billige” vine, men altid

kvalitetsvin til vennepriser 

 
 
+

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få alle vores tilbud - vi sender dig kun et nyhedsbrev, når vi mener, at det er relevant for dig.